Bărbat, împuşcat în cap de un poliţist după ce a fost prins furând dintr-o dubă

Un bărbat a fost împuşcat în cap de un poliţist care l-a prins în flagrant delict, miercuri, în timp ce fura dintr-o dubiţă de pe DN2, victima fiind transportată la Spitalul de Urgenţă "Floreasca" din Capitală, în comă profundă.

225 afișări
Imaginea articolului Bărbat, împuşcat în cap de un poliţist după ce a fost prins furând dintr-o dubă

Bărbat, împuşcat în cap de un poliţist după ce a fost prins furând dintr-o dubă

Bărbatul este operat la Spitalul "Floreasca", medicii încercând să-i scoată glonţul, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, Bogdan Opriţa.

"Va fi operat. Glonţul a intrat, dar nu a mai ieşit. Vom vedea care va fi starea lui după operaţie", a spus medicul Bogdan Opriţa.

Bărbatul, care are aproximativ 30 de ani, a ajuns la spital în comă profundă după ce a fost împuşcat în ceafă.

Medicii de la "Floreasca" l-au supus unor investigaţii medicale, după care au hotărât să-l opereze.

Victima şi alţi patru bărbaţi au fost surprinşi de o patrulă în timp ce luau un laptop şi alte lucruri dintr-o dubiţă cu număr de înmatriculare francez. Poliţiştii au chemat întăriri, iar în încercarea de a-i opri pe hoţi care au fugit cu maşina, ei au tras în roţi, au declarat surse oficiale.

Un glonţ, dintre cele 16 trase, a ricoşat în ceafa unuia dintre urmăriţi, spun sursele citate, însă până la efectuarea unei expertize balistice, care să clarifice situaţia, sunt luate în considerare doar afirmaţiile autorilor.

Investigaţiile privind împrejurările în care bărbatul a fost împuşcat în ceafă de poliţist au fost demarate de Parchetul Tribunalului Bucureşti, dar ancheta a fost preluată ulterior de Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, condusă de procurorul şef Marius Iacob.

Surse din poliţie susţineau că cei patru bărbaţi, surprinşi la furat alături de cel împuşcat, s-ar fi baricadat într-o casă locuită. Însă, aceştia nu sunt în locuinţă, ei reuşind să fugă, probabil în pădure.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici