Bărbaţi reţinuţi după ce au furat motorină din rezervoarele unor camioane aflate în parcări de pe A2

Doi bărbaţi din judeţul Constanţa au fost reţinuţi după ce, în urma unor percheziţii ale poliţiştilor, la locuinţele lor au fost descoperiţi 400 de litri de motorină pe care o furaseră din rezervoarele unor camioane oprite în parcările de pe Autostrada Soarelui.

124 afișări
Imaginea articolului Bărbaţi reţinuţi după ce au furat motorină din rezervoarele unor camioane aflate în parcări de pe A2

Bărbaţi reţinuţi după ce au furat motorină din rezervoarele unor camioane aflate în parcări de pe A2 (Foto: Alexandru Solomon / Mediafax Foto)

Potrivit anchetatorilor, activitatea celor doi bărbaţi, bănuiţi de comiterea mai multor furturi de motorină din TIR-uri în judeţele Constanţa şi Călăraşi, a fost monitorizată timp de aproape o săptămână de către ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Constanţa, cu sprijinul colegilor de la Secţiile 2 şi 4 din municipiul Constanţa, a celor de la Serviciul Operaţiuni Speciale şi Serviciul Acţiuni Speciale.

Poliţiştii au făcut, marţi, patru percheziţii la locuinţele celor doi, unde au găsit un autoturism în care existau urme de produse petroliere şi 400 de litri de motorină.

În urma colaborării cu poliţiştii de la Poliţia Judeţeană Călăraşi şi cu cei de la Serviciul de Poliţie Autostrăzi, oamenii legii din Constanţa au stabilit că bărbaţii au furat motorina, în noaptea de luni spre marţi, din rezervoarele a două camioane aflate într-un refugiu de pe Autostrada A 2.

Dosarul a fost preluat de Parchetul Judecătoriei Constanţa, iar cei doi constănţeni au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Ei vor fi prezentaţi, miercuri, Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici