Bărbatul împuşcat în cap de un poliţist a decedat

Bărbatul împuşcat în cap de un poliţist săptămâna trecută în localitatea ilfoveană Afumaţi a decedat, vineri, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, trupul acestuia fiind dus la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, medicul Bogdan Opriţa.

68 afișări
Imaginea articolului Bărbatul împuşcat în cap de un poliţist a decedat

Bărbatul împuşcat în cap de un poliţist a decedat (Imagine: Mediafax Foto)

"Pacientul a fost în comă profundă pe toată durat spitalizării. Iniţial, medicii au încercat să-i scoată glonţul, dar acesta s-a fixat în os şi nu a putut fi realizată intervenţia", a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca.

Bărbatul fusese surprins, în 2 martie, de o patrulă de poliţie în timp ce, împreună cu alţi trei suspecţi, luau un laptop şi alte lucruri dintr-o dubiţă cu număr de înmatriculare francez. Poliţiştii au chemat întăriri, iar în încercarea de a-i opri pe hoţii care au fugit cu maşina, au tras în roţi, potrivit unor surse oficiale.

Un glonţ, din cele 16 trase, a ricoşat în ceafa unuia dintre urmăriţi, au spus sursele citate, însă până la efectuarea unei expertize balistice, care să clarifice situaţia, sunt luate în considerare doar afirmaţiile autorilor.

Bărbatul împuşcat în cap a fost dus în comă profundă la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Medicii l-au operat, dar nu au reuşit să scoată glonţul, care s-a oprit într-un os.

Ceilalţi trei suspecţi în acest caz care au reuşit să fugă au fost prinşi în 4 martie şi arestaţi o zi mai târziu. Unul dintre aceştia a fost depistat de poliţiştii de frontieră de la Vama Nădlac, iar un altul a fost prins în urma unor percheziţii în localitatea Moviliţa. Un alt bărbat s-a predat Poliţiei din oraşul Voluntari.

Cazul este anchetat de procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici