Băsescu: Cer să se treacă imediat la evaluarea cadrelor de conducere din MAI

Preşedintele Traian Băsescu a cerut, marţi, la bilanţul MAI, să se treacă "imediat" la evaluarea cadrelor de conducere de la nivel central şi local din structurile MAI.

53 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Cer să se treacă imediat la evaluarea cadrelor de conducere din MAI

Băsescu: Cer să se treacă imediat la evaluarea cadrelor de conducere din MAI (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Orice numire cu sprijin politic la nivelul inspectoratelor judeţene nu face decât să vă decredibilizeze", a afirmat preşedintele Băsescu la bilanţul MAI.

El a susţinut că restructurarea ministerului trebuie să înceapă cu evaluarea cadrelor de conducere de la nivel central şi local din structurile MAI.

"Dacă evaluarea personalului trebuie să fie făcută, ea trebuie să înceapă nu numai la subofiţeri, la agenţi, ci în primul rând trebuie să se înceapă cu cadrele de conducere. Este greu pentru un şef de inspectorat judeţean să se impună în faţa subordonaţilor, în faţa sindicatelor, când el, profesional, este şubred şi se ştie că a fost numit cu sprijinul organizaţiei de partid din judeţul X şi va şi pleca odată cu respectivul partid. Cer să se treacă imediat la o evaluare a celor care deţin funcţii de conducere, simultan cu evaluările pe alte paliere", a mai spus Traian Băsescu.

El a susţinut că reformarea MAI nu se poate face fără "o curăţenie" în rândul oamenilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici