BĂTAIE în faţa Tribunalului din Constanţa: 11 persoane, implicate. Scandalagii s-au oprit abia după intervenţia mascaţilor

Unsprezece persoane au fost amendate, joi, de poliţişti, după ce s-au luat la bătaie în faţa Tribunalului Constanţa, fiind necesară intervenţia mai multor echipaje ale Jandarmeriei pentru aplanarea conflictului.

220 afișări
Imaginea articolului BĂTAIE în faţa Tribunalului din Constanţa: 11 persoane, implicate. Scandalagii s-au oprit abia după intervenţia mascaţilor

BĂTAIE în faţa Tribunalului din Constanţa: 11 persoane, implicate. Scandalagii s-au oprit abia după intervenţia mascaţilor

Jandarmii constănţeni au fost nevoiţi să intervină, joi, în faţa Tribunalului din Constanţa, după ce mai multe persoane s-au luat la ceartă şi apoi la bătaie.

Scandalul a fost observat de militarii care păzeau Tribunalul şi care au anunţat dispeceratul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, cerând sprijin din partea colegilor.

„Două echipaje de jandarmerie s-au deplasat imediat la faţa locului şi au intervenit pentru aplanarea conflictului, imobilizând persoanele care intenţionau să fugă la vederea oamenilor legii”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Constanţa, Răzvan Ivan.

Persoanele implicate au fost duse la Secţie 3 Poliţie, unde au fost amendate.

„În vederea stabilirii situaţiei de fapt, 11 persoane au fost conduse la sediul Secţiei 3 Poliţie Constanţa, unde au fost sancţionate contravenţional de către jandarmi, cu amenzi în cuantum total de 11.000 de lei”, a mai spus Răzvan Ivan.

Potrivit acestuia, scandalul a avut loc întâmplător în faţa Tribunalului Constanţa, neavând legătură cu dosarele aflate pe rolul instanţelor la momentul respectiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici