Benzinării şi depozite verificate de Poliţia Română. Au fost confiscate bunuri de 830.000 lei

Direcţia de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei Române a verificat 74 de societăţi comerciale, în cadrul acţiunii derulate vineri la benzinării şi depozite în Prahova, Ilfov şi Bucureşti, fiind constatate 22 de infracţiuni şi confiscate bunuri în valoare de peste 830.000 de lei.

658 afișări
Imaginea articolului Benzinării şi depozite verificate de Poliţia Română. Au fost confiscate bunuri de 830.000 lei

Poliţia Română: 74 de societăţi comerciale verificate, fiind confiscate bunuri de 830 mii lei (Imagine: Mediafax Foto)

"Vineri, poliţişti din cadrul Direcţiei de Investigare a Fraudelor-IGPR, împreună cu cei de la investigarea fraudelor, ordine publică, rutieră şi intervenţii speciale din cadrul Poliţiei Capitalei, IPJ Ilfov şi IPJ Prahova au desfăşurat o amplă acţiune în 15 centre comerciale din judeţele Ilfov, Prahova şi municipiul Bucureşti", precizează, sâmbătă, Poliţia Română.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate 74 de societăţi comerciale şi au fost constatate 22 de infracţiuni (20 de evaziuni fiscale şi două de înşelăciuni), fiind întocmite 17 dosare penale.

Totodată, au fost indisponibilizate 24 de tone de carne, 44 de tone de tomate, 44 de tone de dulciuri, 86 de tone de cartofi, trei tone de mere, 15 tone de combustibil lichid uşor, 15 tone de ulei uzat şi 70 de tone de combustibil lichid greu, bunuri în valoare totală de 831.248 de lei, fiind confiscată suma de 11.700 de lei.

De asemenea, poliţiştii au aplicat şase sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 175.000 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici