Bercea Mondial, arestat preventiv pentru tentativă de omor calificat

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, reţinut în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un dosar de tentativă de omor calificat, după ce l-ar înjunghiat pe nepotul său, a fost arestat preventiv, duminică, pentru 29 de zile, de magistraţii Tribunalului Olt.

78 afișări
Imaginea articolului Bercea Mondial, arestat preventiv pentru tentativă de omor calificat

Bercea Mondial, arestat preventiv pentru tentativă de omor calificat (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Decizia pe care au luat-o magistraţii Tribunalului Olt poate fi contestată cu recurs la Curtea de Apel Craiova.

Avocatul lui Bercea Mondial a anunţat că va ataca hotărârea de duminică a Tribunalului Olt.

În momentul în care a fost pronunţaţă decizia instanţei, Bercea Mondial a spus: "Solicit ca victima să fie audiată în acest caz, pentru că nu a fost până acum audiată. Sunt nevinovat".

Înainte de pronunţarea sentinţei, Bercea Mondial a cerut ca în sală să fie prezentă şi soţia sa, Fănuţa Anghel

Sandu Anghel urmează să fie dus în arestul IPJ Olt.

La ora transmiterii acestei ştiri, în faţa Tribunalului Olt se află rude ale lui Bercea Mondial.

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost reţinut în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un dosar de tentativă de omor calificat, după ce l-ar înjunghiat pe nepotul său.

Duminică dimineaţă, Bercea Mondial a fost adus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt pentru a fi audiat încă o dată înainte de a fi prezentat magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă.

Sandu Anghel, cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă din Slatina, este cercetat într-un dosar de tentativă la omor calificat, după ce, în noaptea de joi spre vineri, şi-ar fi înjunghiat unul dintre nepoţi, Ionuţ Anghel, zis Mercedes.

Anghel, zis Bercea Mondial, prins de poliţiştii de la IGPR ajutaţi de lucrătorii SRI, în Sectorul 5 din Capitală, a ajuns, sâmbătă seară, în jurul orei 23.00, la sediul Parchetului Tribunalului Olt pentru a fi audiat într-un dosar de tentativă la omor calificat, el negând că şi-ar fi înjunghiat nepotul.

Bercea Mondial fusese dat în consemn la frontieră, după ce, joi seară, şi-ar fi înjunghiat un nepot care, în urma incidentului, a fost dus la Spitalul Judeţean din Craiova, dosarul în care interlopul este cercetat pentru tentativă la omor calificat fiind preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.
Sandu Anghel a luat legătura cu anchetatorii cărora le-a spus, vineri seară, că se va prezenta singur la sediul Parchetului Tribunalului Olt pentru a fi audiat, însă nu a mai ajuns.

Anghel, zis Bercea Mondial, a fost prins de poliţişti, sâmbătă seară, în Sectorul 5 din Capitală, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţi ai IGPR. Bercea Mondial a fost prins în jurul orei 20.00, în Sectorul 5 din Capitală, în urma unei acţiuni a poliţiştilor de la investigaţii criminale.

Acţiunea autorităţilor a fost coordonată de procurori ai Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi sprijinită de SRI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici