Bercea Mondial va fi cercetat în arest

Bercea Mondial va fi cercetat în continuare în arest, după ce Curtea de Apel Craiova a respins, miercuri, recursul formulat de acesta la decizia Tribunalului Olt de respingere a cererii de eliberarea sub control judiciar, în dosarul în care Sandu Anghel este acuzat că şi-ar fi înjunghiat un nepot.

209 afișări
Imaginea articolului Bercea Mondial va fi cercetat în arest

Bercea Mondial va fi cercetat în arest, a decis Curtea de Apel Craiova (Imagine:Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Potrivit expertului de Relaţii Publice de la Curtea de Apel Craiova, Liviu Mândrilă, în şedinţa de miercuri judecătorii au respins recursul formulat de Sandu Anghel la decizia Tribunalului Olt de cercetare a acestuia în continuare în stare de arest.

Magistraţii Tribunalului Olt au respins, în 20 octombrie, cererea lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu cea de eliberare sub control judiciar, în dosarul în care acesta este acuzat că şi-ar fi înjunghiat un nepot.

Miercuri dimineaţă, Sandu Anghel a spus, în instanţă, că este arestat politic, pe motiv că este "cumătru cu Băsescu", el declarându-se convins că magistraţii nu îi vor admite cererea de eliberare sub control judiciar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici