Video BIAS 2015: Imagini IMPRESIONANTE de la cel mai mare spectacol aviatic din România - VIDEO, GALERIE FOTO

Ce-a de-a şaptea ediţie a celui mai important spectacol aviatic din România, Bucharest International Air Show (BIAS) 2015, a reunit 120 de aeronave civile şi militare în evoluţii aeriene şi expuse publicului, dar şi peste 200 de piloţi şi paraşutişti.

3790 afișări

Invitaţi speciali ai BIAS 2015 au fost "supersonicii" Turkish Stars (Turcia), care au revenit la Bucureşti cu un spectacol de elită mondială, celebrii aşi Royal Air Force Typhoon (Marea Britanie), experţii incontestabili în acrobaţii aeriene cu avionul de luptă Eurofighter Typhoon, dar şi acrobaţii aerului Baltic Bees (Letonia).

La spectacolul aviatic au putut fi urmăriţi şi Jurgis Kairys, multiplu campion mondial la acrobaţie aeriană, dar şi Flying Bulls, artişti ai zborului acrobatic.

GALERIE FOTO

O prezenţă inedită a fost cea a echipei Pakistan Aeronautical Complex Kamra, reprezentanta Forţelor Aeriene ale Pakistanului.

La eveniment au participat şi nume cunoscute ale acrobaţiei aeriene a României: Iacării Acrobaţi, TAROM, Aeroclubul României - Hawks of Romania,Vulturii Tricolori, The Pelicans, White Wings, alături de paraşutiştii formaţiei Blue Wings.

Aeronave aparţinând structurilor de aviaţie ale Serviciului Român de Informaţii, Ministerului de Interne şi profesioniştii din elita Forţelor Aeriene Române au evoluat, de asemenea, în cadrul evenimentului.

BIAS 2015 s-a încheiat sâmbătă seara, cu un concert susţinut pe Aeroportul Băneasa de Cristi Minculescu & Iris.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici