Blocaj feroviar din cauza focului. Trei trenuri de călători oprite în staţii în zone cu incendii de vegetaţie

Trei trenuri de călători au fost oprite, sâmbătă, în gările din Braşov şi Feldioara, din cauza unui incendiu de vegetaţie, care s-a extins şi în zona căii ferate.

290 afișări
Imaginea articolului Blocaj feroviar din cauza focului. Trei trenuri de călători oprite în staţii în zone cu incendii de vegetaţie

Trei trenuri de călători oprite în staţii din cauza incendiilor de vegetaţie

Potrivit purtătorului de cuvânt al CFR, Oana Brânzan, între staţiile Bod şi Feldioara pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu la vegetaţie care, din cauza vântului, s-a extins şi în zona căii ferate.

„Pentru intervenţia în siguranţă a pompierilor în zona căii ferate, trei trenuri de călători au fost oprite temporar în gările Braşov şi Feldioara”, a spus Brânzan.

Trenurile care au staţionat în gări sunt R 3505 Braşov - Teiuş, IR 1539 Braşov - Cluj şi IR 1746 Baia Mare - Bucureşti.

Potrivit ISU Braşov, s-a intervenit cu două autospeciale cu apa şi spuma pentru stingerea incendiului.

„Au fost afectate şi traversele de cale ferată. A fost întreruptă alimentarea cu energie electrică pe tronsonul Bod. Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ şapte hectare de vegetaţie uscată”, arată ISU Braşov.

După intervenţia pompierilor, incendiul a fost stins şi trenurile au putut relua circulaţia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici