Boc despre numirea ministrului Muncii: Am o listă scurtă. Nu înţeleg graba, sunt un ardelean molcom

Premierul Emil Boc a declarat joi că lista cu propunerile pentru noul ministru al Muncii s-a scurtat şi că urmează să o discute cu colegii săi.

450 afișări
Imaginea articolului Boc despre numirea ministrului Muncii: Am o listă scurtă. Nu înţeleg graba, sunt un ardelean molcom

Boc despre numirea ministrului Muncii: Am o listă scurtă. Nu înţeleg graba, sunt un ardelean molcom (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Am o listă scurtă pe care o voi discuta cu colegii mei şi pe care o voi pune de acord cu preşedintele", a spus Boc.

Întrebat dacă i-a plăcut activitatea de la Ministerul Muncii, Emil Boc a precizat că aceasta este soarta lui, să aibă "două norme tot timpul", precizând că după expirarea interimarului sau de la Ministerul Muncii va rămâne premier şi preşedintele PDL.

Premierul a răspuns jurnaliştilor care-i aminteau că interimatul său ia sfârşit în 5 iunie, vineri fiind ultima zi lucrătoare, susţinând că nu înţelege "de ce atâta grabă", că doar el este "un ardelean molcom".

Numele preşedintelui Comisiei prezidenţiale pentru analiza riscurilor sociale şi demografice din România, Marian Preda, este vehiculat în PDL pentru Ministerul Muncii, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

Alte nume vehiculate în mod tradiţional pentru portofoliul Muncii sunt Sulfina Barbu, Claudia Boghicevici şi Raluca Turcan.

Conform surselor citate, a fost discutată în partid şi varianta unui tehnocrat la Ministerul Muncii.

De altfel, preşedintele Traian Băsescu a avut o discuţie cu premierul Emil Boc pe tema nominalizării la Muncă, şeful statului anunţând deja că cel mai târziu vineri ministerul va avea titular.

Totodată, prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, miercuri, că până vineri va fi numit noul ministru al Muncii, arătând că acesta va fi un ministru cu orientare de dreapta care face politica PDL şi va pune în aplicare reformele din acest domeniu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici