Bradul de Crăciun din Braşov, disputat pe reţelele sociale, nu va fi nicidecum o jucărie erotică uriaşă. Cum va arăta simbolul sărbătorilor din Piaţa Sfatului

  • Pe Facebook a apărut o poză cu un brad fake de Crăciun, în Braşov
  • Anul acesta, la Braşov, vor lipsi concertele şi târgul clasic de Crăciun
  • Primarul Allen Coliban a postat o schiţă cu bradul din acest an
  • Autorităţile nu vor anunţa momentul în care aprind liminiţele, ca să nu se înghesuie oamenii
1516 afișări
Imaginea articolului Bradul de Crăciun din Braşov, disputat pe reţelele sociale, nu va fi nicidecum o jucărie erotică uriaşă. Cum va arăta simbolul sărbătorilor din Piaţa Sfatului

Bradul de Crăciun din Braşov, disputat pe reţelele sociale, nu va fi nicidecum o jucărie erotică uriaşă. Cum ca arăta simbolul sărbătorilor din Piaţa Sfatului

O imagine cu un brad a revoltat online-ul în week-end. Cum e posibil să arate în felul ăsta bradul de Crăciun din centrul Braşovului? „Seamănă cu o jucărie de la sex-shop”, şi-au zis braşovenii şi nu doar ei - când au văzut poza. 
 
Tadam, tragem cortina, iar bradul nu e. Imaginea există doar virtual şi a fost făcută de câtiva oameni creativi, cu chef de glumă şi haz de necaz. A fost postata pe pagina de facebook munikipiul Brasov şi distribuită în diverse grupuri. Mulţi au blamat Brasovul şi au apărut mii si mii de comentarii pe tema aceasta. Primarul Allen Coliban a intrat în joc, a postat şi el poza pe intagram şi a anunţat că îi pare rău dacă ne dezamăgeşte, dar nu aşa va arăta bradul de Crăciun. Pe facebook a făcut şi o simulare. Pare că va fi un brad normal, frumos împodobit, cu luminiţe, globuri uriaşe şi fundiţe. Dar să stii că nu va fi nicio petrecere şi nu va fi anunţat momentul în care se aprind luminile ca să nu se facă aglomeratie.
 
 
 
Există însă şi altfel de imagini cu pregătirea Crăciunului. Parisul a dovedit că nu degeaba e poreclit „Oraşul Luminilor”. Primarul Parisului a dat drumul la luminile de Crăciun deşi nu e clar dacă parizienii se vor bucura de ele. Totul depinde de cum va evolua Covid-ul.
 
Şi belgienii speră la un Crăciun fericit. La Bruxelles s-a înălţat după un brad de 18 metri care cântăreşte 5 tone. Muncitorii au avut nevoie de 9 ore ca să îl decoreze.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici