Braşov: Un bărbat şi o femeie, arestaţi pentru tentativă de viol, respectiv trafic de minori

Un bărbat şi o femeie, ambii din Braşov, au fost arestaţi pentru tentativă de viol, respectiv trafic de minori, după ce femeia a recrutat cinci adolescente, cărora le spunea că le angajează pentru a face curăţenie, dar de fapt le trimitea bărbatului pentru a întreţine relaţii sexuale cu acestea.

276 afișări
Imaginea articolului Braşov: Un bărbat şi o femeie, arestaţi pentru tentativă de viol, respectiv trafic de minori

Braşov: Un bărbat şi o femeie, arestaţi pentru tentativă de viol, respectiv trafic de minori

Potrivit şefului DIICOT Braşov, procurorul Cătălin Borcoman, în perioada februarie - martie, o femeie care practica prostituţia, în vârstă de 25 de ani, s-a înţeles cu un bărbat de 59 de ani pentru a-i aduce minore cu care să întreţină relaţii sexuale în schimbul sumei de 30 de lei pentru fiecare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, femeia a recrutat cinci adolescente cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani, cărora le spunea că le angajează pentru a face curăţenie într-o locuinţă din Braşov, pentru 10-15 lei pe zi. În fapt, fetele erau trimise la locuinţa bărbatului pentru a se prostitua.

”Conform declaraţiilor victimelor, a fost vorba de cinci cazuri de tentantivă de viol, deoarece actul sexual nu s-a consumat“, a spus Borcoman.

Cazul a ajuns în atenţia procurorilor DIICOT Braşov după ce una dintre minore l-a reclamat pe bărbat, iar ulterior au fost descoperite şi celelalte patru fete.

La propunerea procurorilor DIICOT, Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Dumitru Aroşoae pentru cinci infracţiuni de tentativă de viol şi al Mariei Florescu pentru cinci infracţiuni de trafic de minori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici