Şeful adjunct al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt a fost DEMIS din funcţie

Şeful Poliţiei Române, chestorul Ioan Buda, a anunţat, vineri, că l-a destituit din funcţie pe inspectorul şef adjunct al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt, Nicolae Eugen Alexe, care era împuternicit pe această poziţie, în urma neregulilor din cazul fetei ucise în Caracal.

7205 afișări
Imaginea articolului Şeful adjunct al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt a fost DEMIS din funcţie

BREAKING Şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt a fost destituit din funcţie

Şeful Poliţiei Române, chestorul Ioan Buda, a anunţat, vineri, că l-a destituit din funcţie pe inspectorul şef adjunct al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt, Nicolae Eugen Alexe, care era împuternicit pe această poziţie, în urma neregulilor din cazul fetei ucise în Caracal.

"Colegul meu de la dispecerat l-a informat pe inspectorul şef, inspectorul şef a luat măsurile astea şi a greşit pentru că nu a raportat mai departe. Pentru asta l-am şi destituit astăzi. Pe împuternicitul de la comanda Inspectoratului Olt", a declarat Ioan Buda, la Antena 3.

Ulterior, şeful Poliţiei Române a precizat, pentru MEDIAFAX, că este vorba de Nicolae Eugen Alexe, cel care deţinea funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, împuternicit pe această funcţie.

Şeful Poliţiei Române a aunţat că poliţiştii de la Caracal au aşteptat ordinul procurorului, care era şeful misiunii respective, însă a recunoscut că agenţii puteau interveni în orice moment, odată ce ştiau locaţia. „Poliţia şi cu Parchetul, care erau ajuns acolo, au intrat atunci când a dispus domnul procuror, la ora 6 dimineaţa”, a afirmat Buda, la Antena 3.

Şeful Poliţiei Române a mai declarat că poliţiştii puteau să intre de la ora 3 noaptea în locuinţa suspectului. „Putea (Poliţia – n.r.) să intre în ael domiciliu, dacă aveam indicii corecte cu privire la sechestrarea unei persoane”, a mai declarat Buda, care a precizat că se află în drum spre Caracal.

„Există un vid legislativ, şi acest vid legislativ, şi tocmai de aceea am spus că atunci când am făcut acel proiect de lege privind dispăruţii, ne-am gândit la acest vid legislativ, pentru că avem în jur de 7.000 de dispăruţi, anual”, a mai declarat, vineri, Ioan Buda, la Antena 3.

NOTĂ: Inţial a apărut informaţia că a fost destituit din funcţie şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt, corecţia fiind că a fost demis adjunctului IPJ Olt, şi nu a şefului, aşa cum era menţionat.

 
Taguri:
ipj olt,
destituire,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici