Brigada Rutieră, precizări după ce două maşini au căzut într-o groapă, în Capitală: RADET avea acordul de intervenţie depăşit

Brigada Rutieră precizează, după ce două maşini au căzut duminică seară într-un şanţ parte a lucrărilor RADET, că în ziua producerii accidentului Regia avea aprobarea depăşită pentru a efectua reparaţiile în zonă, urmând a fi luate măsurile legale în acest caz.

1361 afișări
Imaginea articolului Brigada Rutieră, precizări după ce două maşini au căzut într-o groapă, în Capitală: RADET avea acordul de intervenţie depăşit

Brigada Rutieră, după ce 2 maşini au căzut într-un şanţ: RADET avea acordul de intervenţie depăşit

Duminică seară, în jurul orei 21.30, două maşini care circulau pe Aleea Compozitorilor dinspre Bulevardul 1 Mai, în momentul în care au ajuns în dreptul imobilului cu nr. 13, au cazut într-un şanţ săpat în carosabil, parte a unei lucrări de termoficare RADET, anunţă Brigada Rutieră.

Unul dintre şoferi a fost rănit uşor.

„În urma verificărilor, s-a constatat faptul că în data de 20 noiembrie, RADET a primit acord de intervenţie din partea Brigăzii Rutiere, valabil 48 de ore, în vederea realizării lucrărilor din Aleea Compozitorilor. De asemenea, s-a stabilit faptul că la data producerii evenimentului rutier valabilitatea acordului era depaşită, urmând a fi dispuse măsurile legale”, mai informează sursa citată.

Se efectuează cercetări şi pentru a se stabili dacă zona a fost semnalizată corespunzător, ori în caz contrar, care sunt motivele nesemnalizării sau ale eventualelor probleme apărute.

Alexandru Burghiu, şeful Termoenergetica (societate care preia activitatea RADET) a declarat, pentru MEDIAFAX, că doi indivizi, care au ieşit iniţial dintr-un bar, ar fi aruncat cele 9 semnalizatoare în groapa în care au căzut cele două maşini.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
radet,
şant,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici