Bucureştenii, pe reţelele de socializare o contrazic pe Gabriela Firea: Sunt probleme pe drumurile din Capitală

Bucureştenii sunt nemulţumiţi de felul în care s-a acţionat în Capitală pentru deszăpezire, aceştia comentând pe reţelele de socializare declaraţiile Primarului General al Capitalei, potrivit cărora "toţi au spus că s-a circulat mai bine şi că deszăpezirea a fost eficientă".

8100 afișări
Imaginea articolului Bucureştenii, pe reţelele de socializare o contrazic pe Gabriela Firea: Sunt probleme pe drumurile din Capitală

Bucureştenii, pe reţelele de socializare o contrazic pe Gabriela Firea: Sunt probleme pe drumuri

"Atât domnul prefect, cât şi domnul viceprimar şi Brigada Rutieră. Toţi au spus că s-a circulat mult mai bine şi deszăpezirea a fost mult mai eficientă ca în anii trecuţi, dar pentru mine acest lucru nu este neapărat unul mulţumitor. Pe mine mă interesează ca în Capitală să se poată circula bine, nu mă interesează coroniţele sau notele bune sau bilele albe, ci cetăţenii să fie mulţumiţi şi în special am insistat pe străzile laterale, pe străzile adiacente, pe cele secundare, unde în anii trecuţi nu s-a intervenit aproape deloc, iar acum nu putem să spunem acelaşi lucru, chiar dacă există grade diferite de intervenţie de la un sector la celălalt", a declarat Gabriela Firea.

Pe reţelele de socializare, cei mai mulţi bucureşteni susţin că situaţia nu îi mulţumeşte.

„N-am văzut niciun utilaj anul ăsta, în contextul în care în anii trecuţi treceau non stop pe stradă”, este unul dintre mesajele postate pe reţelele de socializare.

„Nu suntem mulţumiţi, trotuarele sunt pline de zăpadă în centru, nu mai vorbim de trecerile de pietoni şi străduţele mici din sectorul trei”, este nemulţumirea unei locuitoare a Capitalei.

„Străzi adiacente curate? Staţii sau trotuare? Cei de la salubritate îşi beau ceaiul cald şi cafeaua la căldurică.”

Şoferii s-au plâns că, din cauza zăpezii, nu au putut conduce pe anumite porţiuni de drum cu mai mult de 15 kilometri la oră şi că, deşi zăpada era îndepărtată de pluguri, nu se aplica material antiderapant.

„Asta cu circulaţia mult mai bună faţă de anii trecuţi este maximă. Să o conducă cineva la geam, să îi arate Capitala”, este unul dintre comentarii.

„În faţa Casei Poporului se merge cu viteza I, cu 15 kilometri la oră, nu e nici urmă de maşi nă de deszăpezire.”

„Unde s-a lucrat la centrul de comandă? La 6.30 dădeau zăpada cu lamele, fără material antiderapant. Am mers toţi cu viteza I şi II.”

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, că firmele de salubritate care trebuie să se ocupe de deszăpezire în Bucureşti dau în această perioadă un test prin care vor dovedi dacă sunt eficiente sau nu, iar companiile care îl pică vor rămâne fără contract cu primăria.

"Dacă mai departe, companiile de salubritate care au contracte cu primăriile de Sector nu îşi fac datoria, eu vă garantez că este ultima acţiune în Capitală! Aici nu e cu amenzi, aici e cu <<mai au sau nu mai au contract în Capitală>>. Acum vor dovedi dacă vor să mai lucreze în Capitală. Voi fi intransigentă, nu voi fi de acord să continue un contract cu o companie care nu a deszăpezit cum trebuie. Eu vă garantez că există prevederi în orice contract în care, dacă dovedeşti că nu s-a respectat contractul, el poate să înceteze. Ajungem noi la Tribunal!", a spus Gabriela Firea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici