Cadavrul tânărului din Cernavodă care şi-a ucis soţia a fost găsit în Dunăre - VIDEO

Cadavrul lui Bogdan Mitu, tânărul din Cernavodă care şi-a ucis soţia în 3 ianuarie şi a fost dat dispărut, iar o zi mai târziu părinţii fetei au fost ucişi, a fost găsit în apele Canalului Dănăre-Marea Neagră, trupul acestuia fiind descoperit de către şeful Poliţiei Cernavodă, Emilian Nicolae.

119 afișări
Imaginea articolului Cadavrul tânărului din Cernavodă care şi-a ucis soţia a fost găsit în Dunăre - VIDEO

Cadavrul tânărului din Cernavodă care şi-a ucis soţia a fost găsit în Dunăre (Imagine: Diana Iurkiewicz/Arhiva Mediafax Foto)

Şeful Poliţiei Cernavodă a declarat că a găsit trupul lui Bogdan Mitu în jurul orei 7.50, în acelaşi loc în care a fost descoperit şi cadavrul soţiei acestuia.

"Făceam un rond prin oraş şi am trecut şi prin zona respectivă, pe la 7.50, şi am văzut corpul plutind pe apă. Era exact în acelaşi loc în care a fost găsit şi cadavrul Gabrielei Mitu", a declarat şeful Poliţiei Cernavodă.

Potrivit acestuia, în zona respectivă apa nu este curgătoare, iar imediat după ce temperaturile au crescut corpul a ieşit la suprafaţă.

Potrivit comandantului Poliţiei Cernavodă, comisarul-şef Emilian Nicolae, trupul lui Bogdan Mitu a fost scos la mal, iar criminaliştii, coordonaţi de procurorul de caz au început să facă măsurătorile.

Asupra acestuia au fost găsite un set de chei, portofelul în care avea actele personale şi ale maşinii şi aproximativ 30 de lei, precum şi telefonul mobil.

"El a fost identificat chiar de către părinţi, care au venit imediat ce au aflat vestea", a precizat comisarul-şef Emilian Nicolae.


Video Stirileprotv.ro

Bogdan Mitu a fost dat dispărut în 3 ianuarie, după ce soţia acestuia, Gabriela Mitu, în vârstă de 22 de ani, a fost găsită înecată în Dunăre, la Cernavodă.

Anchetatorii au stabilit că tânăra a fost omorâtă, iar principalul suspect în acest caz a fost soţul acesteia, Bogdan Mitu, despre care s-a presupus că după ce şi-a ucis soţia s-ar fi înecat şi el.

O zi mai târziu, în 4 ianuarie, cadavrul Elenei Garoafă (55 de ani), mama Gabrielei Mitu, a fost găsit într-un şifonier din locuinţa femeii. Ulterior, sub un pat, în beciul casei din locuinţa familiei a fost găsit şi cadavrul tatălui tinerei din Cernavodă, Petre Garoafă (62 de ani).

Concluziile medicilor legişti arată că părinţii Gabrielei Mitu au fost ucişi cu 25-30 de lovituri de cuţit.

Dublul asasinat a fost asumat de către Giani Deli-Iorga (30 de ani), prietenul din copilărie al lui Bogdan Mitu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici