Caz grav la Piteşti: O femeie a ajuns în stare gravă la spital, după ce şi-a dat foc, în timp ce se afla acasă cu familia

Potrivit ISU Argeş, pompierii au fost solicitaţi, vineri seara, să intervină în Piteşti, pe strada Bănănăi, în cazul unei femei care suferă de depresie şi s-a autoincendiat.

280 afișări
Imaginea articolului Caz grav la Piteşti: O femeie a ajuns în stare gravă la spital, după ce şi-a dat foc, în timp ce se afla acasă cu familia

O femeie şi-a dat foc în Piteşri. Soţul ei a stins flăcările

Femeia, în vârstă de 45 ani, se afla în locuinţă împreună cu familia, iar la sosirea pompierilor flăcările erau stinse, au transmis pompierii din Argeş.

Aceştia au precizat că femeia a suferit arsuri de gradul 1 şi 2 pe 45% din suprafaţa corpului, iar soţul ei a suferit arsuri de gradul 1 pe aproximativ 10% din corp, în timp ce încerca să o stingă. Ambii au fost transportaţi la spital de către echipajele SMURD.

La locul incidentului au intervenit un echipaj cu o autospecială de stingere, un echipaj SMURD de Terapie intensivă mobilă şi un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Argeş au precizat că, potrivit primelor informaţii, se pare că femeia s-a autoincendiat pe fondul unei neînţelegeri cu soţul ei.

În acest caz se fac cercetări pentru stabilirea împrejurarilor în care a avut loc evenimentul.

Taguri:
femeie,
foc,
poliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici