Caz şocant în Botoşani: O femeie şi-a înjunghiat fiul şi apoi a încercat să se sinucidă. Adolescentul, în stare foarte gravă la spital

O mamă din localitatea Săveni, judeţul Botoşani, a încercat să îşi omoare, luni dimineaţa, fiul în vârstă de 17 ani şi apoi să se sinucidă. Amândoi au ajuns la spitalul din Botoşani, băiatul având şanse minime de supravieţuire.

4379 afișări
Imaginea articolului Caz şocant în Botoşani: O femeie şi-a înjunghiat fiul şi apoi a încercat să se sinucidă. Adolescentul, în stare foarte gravă la spital

Tragedie în Botoşani: O femeie şi-a înjunghiat fiul şi apoi a încercat să se sinucidă

Femeia din Săveni şi-a înjunghiat fiul cu un cuţit în zona gâtului, după care a încercat să se sinucidă, înfigându-şi un cuţit în piept.

Atât adolescentul, cât şi mama au ajuns la spital, băiatul fiind în stare foarte gravă, cu şanse minime de supravieţuire.

Femeia este stabilă şi primeşte îngrijiri medicale însă viaţa ei nu este pusă în pericol.

„Tânărul de 17 ani înjunghiat este în stare foarte gravă, este în comă de gradul IV, intubat şi ventilat mecanic, pronosticul în cazul său fiind foarte rezervat”, a declarat pentru MEDIAFAX managerul Spitalului de Urgenţă Botoşani, dr. Livia Mihalache.

În acest caz a fost începută o anchetă, cercetările fiind dăcute de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Primele informaţii arată că femeia şi-a înjunghiat fiul în urma unui conflict cu soţul ei.

Taguri:
botoşani,
crimă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici