Cazul morţilor suspecte din cartierul Primăverii: Care sunt ipotezele anchetatorilor

În cazul celor două femei găsite moarte în casă, în cartierul Primăverii, nu există urme de efracţie la uşă sau la ferestre, nici urme de răvăşire a apartamentului, anchetatorii luând în calcul trei ipoteze în legătură cu circumstanţele decesului, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

6492 afișări
Imaginea articolului Cazul morţilor suspecte din cartierul Primăverii: Care sunt ipotezele anchetatorilor

Cazul morţilor suspecte din cartierul Primăverii: Care sunt ipotezele anchetatorilor (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Cele două victime sunt Elena Pârvulescu (de 77 de ani) şi Cristina Verona (de 44 de ani), mamă şi fiică.

Conform gandul.info, Cristina Verona a lucrat în presă. Ea a fost, pentru o scurtă perioadă, redactor şef la revista pentru femei Elle România şi tot pentru o scurtă perioadă a lucrat şi la agenţia de publicitate Graffiti BBDO, la departamentul Relatii Publice. În perioada 2005 - 2007, Verona a fost redactor şef al publicaţiei Reader's Digest.Ulterior, ea a fost şeful publicaţiei Sale & Pepe, ediţia din România, editată de Monden Media Group.

Vezi ce spun foştii colegi despre Cristina Verona

În apartament nu există urme de efracţie nici la uşă, nici la ferestre, uşa fiind încuiată pe interior cu cheile în butuc. Totodată, nu există urme de răvăşire a locuinţei.

Potrivit medicilor cele două femei sunt moarte de 4-5 zile, cadavrele fiind într-o stare înaintată de putrefacţie, astfel încât pe trupurile victimelor nu se puteau distinge urme de violenţă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat că anchetatorii iau în calcul trei ipoteze legat de cirumstanţele producerii decesului:

  • moartea naturală

  • sinuciderea femeii mai tinere, în contextul în care vecinii spun că avea probleme psihice, fapt nedovedit însă cu documente medicale

  • fiica şi-a omorât mama, apoi s-a sinucis

Cele două femei au fost găsite decedate, marţi seară, în cartierul Primăverii din Bucureşti. Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov a fost solicitat de către un bărbat în Bulevardul Primăverii, numărul 42, au declarat surse medicale.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat, pentru MEDIAFAX, că la 112 s-a primit un apel din partea vecinilor, care au reclamat un miros foarte puternic de putrefacţie.

Echipajul medical care a ajuns la faţa locului a găsit în imobil două cadavre în stare avansată de putrefacţie, stabilindu-se că decesul ar fi survenit cu aproximativ 72 de ore înainte.

Primele informaţii arătau că femeia mai tânără avea multiple plăgi pe corp, fiind găsită spânzurată de calorifer, iar cea de-a doua ar fi fost goală, în baie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici