Cazul poliţistului împuşcat în Argeş: Două persoane, bănuite de omor şi braconaj, au fost reţinute

Două persoane au fost reţinute, joi, în baza unor ordonanţe emise de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, în cazul poliţistului împuşcat la sfârşitul lunii iulie într-o pădure din Argeş, care a murit ulterior la spital.

1894 afișări
Imaginea articolului Cazul poliţistului împuşcat în Argeş: Două persoane, bănuite de omor şi braconaj, au fost reţinute

Cazul poliţistului împuşcat în Argeş: Două persoane duse la audieri, bănuite de braconaj şi omor

Potrivit IPJ Argeş, politiştii au pus în aplicare, joi, două ordonanţe de reţinere emise de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş pe numele a doi bărbaţi, bănuiţi de omor şi braconaj, respectiv braconaj şi mărturie mincinoasă.

Cei doi bărbaţi, de 60 şi 35 de ani, ambii din localitatea Muşăteşti, au fost anterior audiaţi la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbaţii ar fi participat, alături de un poliţist din capitală, la o vânătoare ilegală în noaptea de 29 spre 30 iulie. Din greşeală, l-ar fi împuşcat pe omul legii, care a fost apoi dus la spital cu un elicopter SMURD şi operat. Ulterior, acesta a murit.

Omul legii era angajat în Capitală şi se afla în concediu, acasă, în Muşăteşti. La acea dată, nu se cunoşteau împrejurările în care a fost împuşcat. Surse judiciare precizau atunci că se fac verificări pentru a se stabili dacă a fost organizată o vânătoare sau nu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici