Ce joburi se caută în 2011. Verifică aici dacă slujba ta e în top

Românii cu experienţă în vânzări şi asigurări, dar şi contabilii, operatorii de call center şi inginerii, aflaţi în căutarea unui loc de muncă, au parte de veşti bune în ianuarie. Firmele care au dat drumul la angajări au cele mai multe posturi disponibile pentru aceste meserii, potrivit specialiştilor în resurse umane. Unii patroni sunt dispuşi chiar să acorde salarii cu până la 30% mai mari decât cele de pornire, dacă găsesc candidaţi bine pregătiţi.

46 afișări
Imaginea articolului Ce joburi se caută în 2011. Verifică aici dacă slujba ta e în top

Ce joburi se caută în 2011. Verifică aici dacă slujba ta e în top (Imagine: Remus Suciu/Mediafax Foto)

Companiile din industria bunurilor de larg consum sunt, de departe, cei mai activi angajatori, cu cele mai numeroase oferte de muncă.

"Sunt multe proiecte pe FMCG (industria bunurilor de larg consum, n.r) demarate în această perioadă, în sectorul producţiei şi distribuţiei de băuturi, cafea, ţigări, apă minerală şi uleiuri vegetale. Poziţiile oferite sunt variate: se caută personal pe vânzare, HR şi contabilitate, dar şi juridic şi transporturi", a declarat pentru GândulCorina Diaconu, managing director la ABC Human Capital.

Află ce joburi se caută în 2011 pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici