Ceaţa a afectat zborurile cu avionul la Cluj. Curse aeriene anulate, redirecţionate sau cu întârzieri

Nouă curse aeriene au fost anulate, au întârzieri sau au fost redirecţionate de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca în urma ceţii. Meteorologii au avertizat că în judeţele Suceava, Bacău, Vrancea, Botoşani, Iaşi, Vaslui, Galaţi, Cluj, Buzău, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Teleorman, Ilfov şi municipiul Bucureşti este ceaţă, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

255 afișări
Imaginea articolului Ceaţa a afectat zborurile cu avionul la Cluj. Curse aeriene anulate, redirecţionate sau cu întârzieri

Ceaţa a afectat zborurile cu avionul la Cluj. Curse aeriene anulate, redirecţionate sau cu întârzieri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit site-ului Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, au întârzieri cursele care ar fi trebuit să decoleze, duminică, la ora 13.10 spre Forli (Italia), a companiei Wizz Air, spre Munchen la 13.20, a companiei Lufthansa, şi spre Dortmund, la ora 13.55, de asemenea a companiei Wizz Air.

În ceea ce priveşte sosirile, cursa Lufthansa de la Munchen care trebuia să aterizeze la Cluj-Napoca la ora 12.25 a fost redirecţionată spre aeroportul din Sibiu.

Aceste patru zboruri se adaugă altor cinci care sunt afectate, duminică, de ceaţa de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, astfel încât numărul curselor care au fost anulate, au întârzieri sau au fost redirecţionate se ridică la nouă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici