Cei doi proxeneţi arestaţi în procesul prostituatelor de lux au fost eliberaţi

Curtea de Apel Bucureşti a decis eliberarea din arest a lui Ion Valeriu Tămârjan şi Relu Cornel Costan, acuzaţi de recrutarea a zeci de fete pe care le-au plasat ca prostituate de lux, sub paravanul unor agenţii de fotomodele, de serviciile lor beneficiind o serie de persoane publice.

191 afișări
Imaginea articolului Cei doi proxeneţi arestaţi în procesul prostituatelor de lux au fost eliberaţi

Cei doi proxeneţi arestaţi în procesul prostituatelor de lux au fost eliberaţi (Imagine: Mediafax Foto)

Tribunalul Ialomiţa prelungise mandatele de arestare emise pe numele lui Tămârjan şi Costan, din mai, însă Curtea de Apel Bucureşti a admis, luni, contestaţiile celor doi, astfel că a dispus eliberarea lor.

Tribunalul Ialomiţa începe în 24 noiembrie judecarea procesului celor patru bărbaţi acuzaţi de recrutarea a 80 de fete pe care le-au racolat pentru evenimente de modă, dar le-au plasat ca prostituate de lux.

Săptămâna trecută, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Ialomiţa i-au trimis în judecată pe Ion Valeriu Tămârjan, Relu Cornel Costan, Radu Ştefan Nicola şi pe Alexandru Gabriel Voicu, primii doi în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici