Cel mai bogat om din lume şi-a promovat fiica la conducerea Dior

Cel mai bogat om din lume, Bernard Arnault, a numit-o pe fiica sa, Delphine, la conducerea casei de modă Dior, scrie BBC.

6174 afișări
Imaginea articolului Cel mai bogat om din lume şi-a promovat fiica la conducerea Dior

Bernard Arnault a promovat-o pe Delphine Arnault, în vârstă de 47 de ani, în urma unei remanieri la LVMH, cea mai valoroasă companie din Europa.

Aceasta deţine un portofoliu de mărci de lux, inclusiv Fendi şi Louis Vuitton, şi valorează aproximativ 336 de miliarde de lire sterline.

Şeful demisionar al Dior, Pietro Beccari, îl va înlocui pe Michael Burke, directorul executiv al Louis Vuitton.

Atât Delphine Arnault, cât şi Pietro Beccari „sunt foarte respectaţi”, astfel că acestea sunt „promovări logice în cadrul grupului”, a declarat analistul Credit Suisse Natasha Brilliant.

Toţi cei cinci copii ai lui Bernard Arnault deţin poziţii de conducere la branduri din cadrul grupului.

Schimbările, care intră în vigoare în februarie, urmează numirii recente a lui Antoine Arnault, fiul cel mare al lui Bernard Arnault, la conducerea holdingului familiei.

Alexandre Arnault, în vârstă de 30 de ani, este responsabil de produse şi comunicare la Tiffany, în timp ce Frederic Arnault, în vârstă de 28 de ani, este director executiv al unei alte mărci din grup, Tag Heuer.

Cel mai tânăr copil, Jean Arnault, în vârstă de 24 de ani, conduce marketingul şi dezvoltarea produselor pentru divizia de ceasuri a Louis Vuitton.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici