Cele două tinere rănite în accidentul de la Leoni, Argeş, se simt BINE. Tânăra care a murit pe loc urma să se întoarcă în Serbia. Contractul ei expira astăzi

Ambasadorul sârb la Bucureşti, Branko Brankovic, a vizitat, vineri, la spital, tinerele din Serbia care au fost rănite după ce un bărbat a intrat cu maşina într-un grup de angajaţi ai companiei Leoni de la Bascov. Ambasadorul a spus că a discutat cu una dintre tinere şi că acestea se simte mai bine.

1553 afișări
Imaginea articolului Cele două tinere rănite în accidentul de la Leoni, Argeş, se simt BINE. Tânăra care a murit pe loc urma să se întoarcă în Serbia. Contractul ei expira astăzi

Ambasadorul Serbiei: Cele două tinere din Serbia rănite în accidentul de la Leoni, Argeş, se simt BINE

Ambasadorul sârb la Bucureşti, Branko Brankovic, a vizitat, vineri, la Spitalul de Urgenţă Piteşti, cele două tinere din Serbia care au fost rănite după ce un bărbat a intrat, joi, cu maşina, într-un grup de angajaţi ai companiei Leoni de la Bascov.

Branko Brankovic a discutat cu una dintre tinere, întrucât cealaltă dormea.

Ambasadorul sârb la Bucureşti a declarat că tânăra rănită i-a spus că se simte mai bine.

Totodată, Branko Brankovic a afirmat că se va ocupa de repatrierea trupului tinerei din Serbia care a murit în urma incidentului şi că va acorda sprijin şi în dosarul penal deschis pe numele bărbatului care a intrat cu maşina într-un grup de angajaţi, dar nu vrea să influenţeze ancheta.

La rândul său, directorul medical al Spitalului de Urgenţă Piteşti, Adrian Stoiculescu, a declarat că tinerele au suferit contuzii cranio-cerebrale. Una dintre ele va fi externată sâmbătă, iar cealaltă în maxim şase zile.

După vizita la spital, potrivit viceprimarului Sorin Apostoliceanu, ambasadorul sârb la Bucureşti, Branko Brankovic va discuta cu autorităţile locale despre repatrierea trupului tinerei care a murit în urma incidentului.

Potrivit anchetatorilor, tânăra care a murit pe loc după ce maşina a intrat în plin în grupul de angajaţi îi expira vineri contractul de muncă şi urma să se întoarcă în Serbia. Aceasta venise în România pentru perfecţionare.

Mai mulţi angajaţi ai furnizorului de cabluri şi cablaje Leoni din Bascov se aflau, joi, în pauză de masă, într-un spaţiu special amenajat. La un moment dat, ei au fost loviţi în plin de o maşină, iar o femeie de naţionalitate sârbă a murit pe loc. Şoferul care a provocat accidentul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Potrivit reprezentanţilor ISU Argeş, pe lângă cele cinci victime transportate la spital şi tânăra care a murit în accidentul de la Leoni, alte 15 persoane au primit îngrijiri medicale în urma atacurilor de panică. De asemenea, alţi angajaţi au primit îngrijiri la cabinetul medical al firmei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici