Cinci copii au fost răniţi în Galaţi după ce un şofer BEAT a intrat cu maşina în ei, într-un parc. Una dintre victime este în stare gravă

Cinci copii aflaţi într-un parc din Roşcani, judeţul Galaţi, au fost răniţi miercuri după-amiază, după ce un şofer beat a intrat cu maşina în ei. Unul dintre copii este în stare gravă.

1787 afișări
Imaginea articolului Cinci copii au fost răniţi în Galaţi după ce un şofer BEAT a intrat cu maşina în ei, într-un parc. Una dintre victime este în stare gravă

Cinci copii au fost răniţi în Galaţi după ce un şofer BEAT a intrat cu maşina în ei, într-un parc

Potrivit salvatorilor, cei cinci copii cu vârste cuprinse între 11 şi 15 ani au fost răniţi după ce un şofer beat a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în parcul în care se jucau.

Trei copii au fost duşi la Galaţi, alţi doi fiind internaţi la spitalul din Târgu Bujor. Unul dintre copii, în vârstă de 12 ani, dus la spital cu elicopterul SMURD, este în stare gravă.

Şoferul avea o alcoolemie de 0,99 la mie în aerul expirat. De asemenea, maşina pe care o conducea avea inspecţia tehnică periodică expirată de la începutul lunii august.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Cel mai probabil, şoferul, rănit şi el, va fi reţinut pentru 24 de ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici