Cinci răniţi într-un accident în care au fost implicate un microbuz şi două autoturisme, pe Şoseaua Alexandriei, la ieşirea din Capitală

Cinci persoane, între care şi un copil, au fost transportate, sâmbătă dimineaţă, la spital după ce au fost rănite într-un accident în care au fost implicate un microbuz şi două autoturisme, pe Şoseaua Alexandriei, la ieşirea din Capitală, au declarat reprezentanţi ISU Bucureşti-Ilfov.

1021 afișări
Imaginea articolului Cinci răniţi într-un accident în care au fost implicate un microbuz şi două autoturisme, pe Şoseaua Alexandriei, la ieşirea din Capitală

În accident au fost implicate trei autovehicule, între care şi un microbuz, în total fiind 20 de persoane în cele trei mijloace de transport.

Cinci persoane au fost transportate la spital, dintre care patru de către echipajele Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF), iar un copil cu fractură a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă "Grigore Alexandrescu" din Capitală. Niciuna dintre victime nu provine din microbuz şi, totodată, nu se află în stare gravă, au anunţat reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Accidentul a avut loc pe Şoseaua Alexandriei, pe sensul de intrare în Bucureşti, cauza probabilă fiind pătrunderea pe contrasens, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei. Traficul în zonă este dirijat de către poliţişti, circulaţia fiind blocată pe o bandă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici