Ciolacu, după ce Iohannis l-a chemat pe Rafila la Cotroceni: A trebuit să se ajungă la 8.000 de cazuri ca Iohannis să accepte soluţia PSD

A trebuit să se ajungă la aproape 8.000 de cazuri pe zi şi la peste 120 de morţi în 24 de ore pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să accepte soluţia propusă de PSD: o largă consultare cu toţi specialiştii în epidemiologie, indiferent de partidul cu care simpatizează, afirmă, marţi, Marcel Ciolacu.

13980 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, după ce Iohannis l-a chemat pe Rafila la Cotroceni: A trebuit să se ajungă la 8.000 de cazuri ca Iohannis să accepte soluţia PSD

Ciolacu, după ce Iohannis l-a chemat pe Rafila la Cotroceni: A trebuit să se ajungă la 8.000 de cazuri ca Iohannis să accepte soluţia PSD

„A trebuit ca România să ajungă la aproape 8.000 de cazuri pe zi şi la peste 120 de morţi în 24 de ore pentru ca preşedintele Iohannis să accepte soluţia propusă de luni întregi de PSD: o largă consultare cu toţi specialiştii în epidemiologie, indiferent de partidul cu care simpatizează. Sper că preşedintele Iohannis face acest gest nu doar pentru a-şi salva imaginea, după cifrele devastatoare ale pandemiei publicate astăzi. Ci pentru că situaţia gravă în care am ajuns îl obligă pe preşedinte să iasă din tranşeele electorale”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Reacţia liderului social-democrat vine după ce autorităţile au anunţat, marţi, un nou record de cazuri de COVID-19: 7.733 de români au fost confirmaţi cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore şi 120 au pierdut lupta cu noul virus.

Klaus Iohannis a anunţat că la ora 15.00 are o şedinţă pe tema COVID-19, printre invitaţi fiind şi Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, dar şi candidat PSD la alegerile parlamentare.

„Acum, când sănătatea publică a ţării se află pe marginea prăpastiei, când nu este încă prea târziu, este nevoie de măsuri clare, coerente, propuse de specialişti, nu de tot felul de habarnişti. Altfel, mii de vieţi se vor pierde în continuare şi vor fi trecute în contul ambiţiei liberale pentru obţinerea unei puteri iluzorii. De luni de zile PSD i-a solicitat preşedintelui Iohannis să renunţe la rolul de lider de facto al PNL şi să redevină preşedintele tuturor românilor. E bine că măcar în al doisprezecelea ceas a înţeles că trebuie să asculte de sfatul specialiştilor, iar apoi să cheme la Cotroceni liderii tuturor partidelor parlamentare pentru a se ajunge la o înţelegere unanimă cu privire la #planul prin care statul să poată prelua din nou controlul asupra pandemiei”, conchide preşedintele PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici