Circulaţia tramvaielor în zona Calea Rahova - Progresului din Capitală, oprită din cauza unei avarii

Circulaţia tramvaielor în zona Calea Rahovei - strada Progresului din Capitală a fost oprită, marţi dimineaţă, din cauza unei defecţiuni la cablul de alimentare, traficul rutier nefiind afectat, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Andrei Codău.

259 afișări
Imaginea articolului Circulaţia tramvaielor în zona Calea Rahova - Progresului din Capitală, oprită din cauza unei avarii

Circulaţia tramvaielor în zona Calea Rahova - Progresului din Capitală, oprită din cauza unei avarii (Imagine: Andreea Alexandru/Arhiva Mediafax Foto)

Circulaţia tramvaielor în zona Calea Rahovei - Progresului din Capitală a fost reluată, avaria pe linia tramvaielor 8, 11, 23, 25, 32 şi 47 fiind produsă după ce un pantograf a agăţat firele căzute pe reţeaua de contact din cauza vântului, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al RATB.

Circulaţia tramvaielor a fost oprită marţi, între orele 07.15 şi 8.45, pe linia tramvaielor 8, 11, 23, 25, 32 şi 47, în ambele sensuri, a spus purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti, Brânduşa Raeceanu.

"În jurul orei 07.15, la intersecţia Calea Rahovei cu Şoseaua Progresului, pe sensul spre Depoul Alexandriei, pantograful liniei 32 s-a agăţat în firele căzute pe reţeaua de contact din cauza vântului. Din acest motiv s-a produs avaria în reţea şi a fost blocată circulaţia tramvaielor în ambele sensuri, până la ora 8.45, pe liniile 8, 11, 23, 25, 32 şi 47", a mai spus Brânduşa Raeceanu.

În perioada în care tramvaiele nu au circulat, pentru preluarea călătorilor au fost introduse două linii navetă de autobuz, una pe Calea Rahovei, de la Piaţa Unirii până la Piaţa Rahova şi cealaltă pe Şoseaua Progresului, de la Răzoare până la Pieptănari, a precizat Brânduşa Raeceanu.

Traficul rutier în zona Calea Rahovei - Progresului nu a fost afectat din cauza avariei produse pe linia de tramvai, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici