Circulaţie complet blocată pe DN1, la Posada. Un om a fost rănit într-un accident

O persoană a fost rănită, vineri dimineaţă, în urma unui accident care a avut loc pe DN 1, pe serpentinele de la Posada, şi în care au fost implicate trei maşini, circulaţia fiind complet blocată timp de aproape o oră.

816 afișări
Imaginea articolului Circulaţie complet blocată pe DN1, la Posada. Un om a fost rănit într-un accident

Circulaţie complet blocată pe DN1, la Posada. Un om a fost rănit într-un accident(Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Prahova, traficul pe DN 1, între Ploieşti şi Braşov, pe serpentinele de la Posada, a fost complet blocat timp de aproape o oră, în prezent desfăşurându-se în condiţii normale.

Circulaţia pe DN 1, între Ploieşti şi Braşov, a fost complet blocată, vineri, începând cu ora 9.20, din cauza unui accident în care au fost implicate trei autovehicule şi în care o persoană a fost rănită.

Iniţial, Poliţia a fost anunţată că două persoane au fost rănite, însă echipajele ajunse la locul accidentului au constatat că este vorba despre un singur rănit.

Din primele cercetări poliţiştii au stabilit că şoferul unei autoutilitare a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu o altă autoutilitară, care circula regulamentar. Din spatele dubei care circula regulamentar a venit un autoturism de teren al cărui şofer nu a mai putut opri la timp şi s-a ciocnit de maşina din faţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici