Circulaţie oprită în judeţul Galaţi, de la ora 22:00, din cauza zăpezii

Autorităţile din Galaţi au decis oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale şi judeţene, începând cu ora 22.00, pentru evitarea blocajelor şi pentru a se permite intervenţia utilajelor de dezăpezire, prefectul de Galaţi susţinând că măsura va fi ridicată îm funcţie de evoluţia vremii.

195 afișări
Imaginea articolului Circulaţie oprită în judeţul Galaţi, de la ora 22:00, din cauza zăpezii

Circulaţie oprită în judeţul Galaţi, de la ora 22:00, din cauza zăpezii (Imagine arhivă: Mihai Burlacu/Mediafax Foto)

Prefectul judeţului Galaţi, Cosmin Păun, a spus că s-a dispus practic oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale şi judeţene marţi seară, cu începere de la ora 22.00, pentru evitarea blocajelor şi pentru a se permite intervenţia utilajelor de dezăpezire.

Lucrătorii de la Inspectoratul de Poliţie se vor afla la ieşirile din municipiile Galaţi şi Tecuci şi din fiecare comună şi îi vor informa pe participanţii la trafic în legătură cu această decizie.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu susţine că autorităţile locale din judeţ au fost informate despre această decizie pentru a se putea lua măsuri legate de cazarea pe timpul nopţii a celor aflaţi în tranzit prin judeţ, dacă acest lucru se va impune.

De asemenea, potrivit prefectului, este oprită intrarea în ţară pe la punctele de trecere a frontierei cu Republica Moldova - Galaţi-rutier şi Giurgiuleşti.

Conform sursei citate, circulaţia va fi reluată în funcţie de evoluţia vremii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici