Cluj: Opt persoane, la spital după un accident în care au fost implicate un troleibuz şi un tramvai

Opt persoane au fost rănite şi au fost transportate la spital, joi, în urma accidentului produs în cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca, unde un troleibuz şi un tramvai s-au ciocnit, iar la ora transmiterii acestei ştiri traficul rutier în zonă a fost reluat.

192 afișări
Imaginea articolului Cluj: Opt persoane, la spital după un accident în care au fost implicate un troleibuz şi un tramvai

Cluj: Opt persoane, la spital după un accident în care au fost implicate un troleibuz şi un tramvai (Imagine: Shutterstock)

Potrivit directorului Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Cluj, Horia Simu, la locul accidentului au fost trimise cinci ambulanţe, trei ale SAJ, o ambulanţă pentru transport victime multiple de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, precum şi o maşină SMURD.

"Au fost rănite uşor mai multe persoane, majoritatea au suferit contuzii la membre şi, în primă fază, li s-a acordat primul ajutor la faţa locului, apoi au fost transportate la spital cu cele cinci ambulanţe", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Horia Simu.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Carmen Jucan, a precizat că la Unitatea de Primiri Urgenţe au fost transportate opt persoane - două din tramvai şi şase din troleibuz -, care au suferit leziuni uşoare.

Reprezentantul Poliţiei a mai spus că tramvaiul implicat în accident a fost ridicat din intersecţia unde a avut loc impactul, iar circulaţia în zonă a fost reluată.

Potrivit reprezentanţilor Companiei de Transport Public Cluj, în cele două mijloace de transport în comun care s-au ciocnit se aflau câteva zeci de persoane.

Accidentul, în urma căruia circulaţia mijloacelor de transport în comun a fost blocată timp de aproximativ o oră, s-a produs în jurul orei 11.00, sub podul Calvaria din cartierul Mănăştur, după ce şoferul troleibuzului nu s-a asigurat, iar autovehiculul a lovit tramvaiul şi l-a scos de pe şine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici