Coaliţia pentru Familie cere patronajul Senatului pentru un seminar

Coaliţia pentru Familie a cerut Senatului să găzduiască şi să patroneze un seminar care să analizeze şi să clarifice aspecte legate de iniţiativa de modificare a Constituţiei, respectiv definirea căsătoriei ca fiind uniunea dintre un bărbat şi o femeie.

230 afișări
Imaginea articolului Coaliţia pentru Familie cere patronajul Senatului pentru un seminar

Coaliţia pentru Familie cere patronajul Senatului pentru un seminar (Imagine: Shutterstock/ Arhiva Mediafax Foto)

"În lumina evenimentelor interne din ultimii ani, este lesne de observat o adevărată efervescenţă a societăţii civile româneşti, manifestată în multiple forme şi pe o diversitate de zone de interes, una dintre ele culminând cu iniţiativa cetăţenească fără precedent de strângere a 3 milioane de semnături pentru modificarea articolului 48 din Constituţie, menit să ocrotească familia şi căsătoria ca uniune dintre un bărbat şi o femeie", se arată în scrisoarea Coaliţiei pentru Familie, trimisă luni Biroului Permanent al Senatului.

Reprezentanţii Coaliţiei pentru Familie au anunţat că vor să organizeze un seminar pentru "o înţelegere cât mai aprofundată a importanţei şi a impactului pe care schimbarea acestui articol din Constituţie îl atrage după sine, cu toate consecinţele legalede rigoare".

"Având în vedere aploarea şi importanţa contextualîă a acestui seminar, solicităm concursul Senatului în patronarea şi găzduirea evenimentului la Palatul Parlamentului în data de 25 aprilie 2017", se mai arată în scrisoarea semnată de Mihai Gheorghiu, preşedintele Comitetului de Iniţiativă al Coaliţiei pentru Familie, şi de Robert Clarke, directorul ADF Internaţional, o organizaţie care apără drepturile oamenilor de a-şi exprima şi de a-şi manifesta liber credinţa religioasă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici