Video Patru cetăţeni din Albania, opriţi la graniţa cu Serbia, când încercau să intre ilegal în România

Patru cetăţeni din Albania, cu vârste cuprinse între 22 şi 51de ani, au fost opriţi de poliţiştii de frontieră din Timiş, când încercau să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, aceştia fiind predaţi autorităţilor sârbe.

124 afișări

Poliţia de Frontieră Română a emis luni un comunicat de presă prin care arată că poliţiştii de frontieră timişeni au depistat, duminică, în cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga, patru cetăţeni din Albania care au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, întrucât aveau interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen. Cei patru au fost predaţi autorităţilor sârbe în baza acordului de readmisie.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga, judeţul Timiş, au observat patru persoane de sex masculin care se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul ţării. Imediat, poliţiştii de frontieră au procedat la reţinerea persoanelor care nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră şi conducerea lor la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări”, se arată în comunicatul de presă citat.

Poliţiştii au stabilit că cei patru cetăţeni albanezi au vârste cuprinse între 22 şi 51 de ani. Bărbaţii au declarat că au încercat să treacă frontiera din Serbia în România, pe jos, pe la frontiera verde, întrucât doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei şi aveau interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen.

Cei patru bărbaţi din Albania sunt cercetaţi pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, persoanele fiind predate autorităţilor sârbe în baza acordului de readmisie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici