Condamnat la 21 de ani de închisoare, după ce l-a împuşcat pe omul care îi plimba buldogii cântăreţei Lady Gaga

Jackson şi complicii săi căutau pe străzile de la Hollywood buldogi francezi „valoroşi”, iar, din greşeală, au răpit doi dintre cei trei câini ai cântăreţei.

1381 afișări
Imaginea articolului Condamnat la 21 de ani de închisoare, după ce l-a împuşcat pe omul care îi plimba buldogii cântăreţei Lady Gaga

Lady Gaga

21 de ani de închisoare pentru că l-a împuşcat pe cel care îi plimba câinii artistei Lady Gaga şi i-a răpit buldogii francezi. Este sentinţa decisă de un tribunal din Los Angeles pentru James Howard Jackson, care în prealabil a negociat pedeapsa, una care includea iniţial acuzaţia de tentativă de omor.

Autorităţile au ajuns la concluzia că, atunci când Jackson şi cei doi complici ai săi l-au atacat, anul trecut, pe cel care le plimba pe cele două animale ale vedetei nu ştiau că sunt câinii cântăreţei.

Pe 24 februarie 2021, cei trei bărbaţi au mers prin Hollywood, West Hollywood şi Valea San Fernando „în căutare de buldogi francezi”, care pot valora mii de dolari. Au dat peste Ryan Fischer, cu cei trei câini ai vedetei, lângă celebrul Sunset Boulevard. Cei trei atacatori au plecat cu doi dintre buldogi - Koji şi Gustav.

Vedeta oferise mega-recompensă

Cu toate acestea, o cameră video din faţa intrării unei case din apropiere l-a înregistrat pe Fischer ţipând: „O, Doamne! M-au împuşcat!”. Mai târziu, bărbatul a numit violenţa „o experienţă aproape de moarte”, în postările sale pe reţelele de socializare.

Bulldogii francezi au fost returnaţi câteva zile mai târziu de o femeie, Jennifer McBride, care avea o aventură cu unul dintre complici, Harold White, şi care a fost acuzată şi ea. Împreună cu celălalt complice, Lafayette Whaley, aşteaptă verdictul, aşteptat pentru anul viitor.

Lady Gaga oferise o recompensă de 500.000 de dolari, pentru recuperarea buldogilor. Jackson fusese eliberat accidental la începutul acestui an, din cauza unei erori birocratice, apoi a fost re-arestat, cinci luni mai târziu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici