Video Conflict la sediul PSD Mehedinţi: Eugen Nicolicea, reclamat la Poliţie că nu pleacă din sediu

Mai mulţi poliţişti din Drobeta Turnu Severin au intervenit, în noaptea de miercuri spre joi, în încercarea de a aplana un conflict izbucnit la sediul filialei judeţene a PSD Mehedinţi, după ce un membru PSD a sunat la Poliţie reclamând că deputatul Eugen Nicolicea nu vrea să părăsească imobilul.

313 afișări

Potrivit unor surse din PSD Mehedinţi, scandalul a început miercuri seară, când deputatul Eugen Nicolicea, fost membru PSD ar fi venit, împreună cu fratele său, la sediul PSD să participe la o şedinţă de partid, iar membrii PSD nu i-au permis.

Acelaşi surse au precizat că, după şedinţă, când au vrut să închidă sediul, deputatul Eugen Nicolicea, împreună cu fratele său, Liviu Nicolicea, şi cu alte patru persoane nu ar fi vrut să părăsească sediul şi ar fi fost încuiaţi cu lacătul în sediul filialei.

Membrii PSD au sunat apoi la Poliţie şi l-au reclamat pe Nicolicea, la faţa locului ajungând mai mulţi poliţişti care au încercat să deblocheze uşa, după ce câţiva membri ai formaţiunii au spart lacătul şi câteva geamuri în încercarea de a-l scoate pe deputat din sediu.

Şeful Poliţiei Drobeta Turnu Severin, comisarul Stelian Niţă a declarat presei, căreia nu i s-a permis accesul în sediu, că în imobil nu se află deputatul Eugen Nicolicea, iar apelul la Poliţiei ar fi fost o "glumă proastă".

"Până la urmă a fost o glumă proastă care ne-a alarmat. Nu este niciun deputat înăuntru!", a spus şeful Poliţiei Drobeta Turnu Severin.

La rândul său, Constantin Câtu, membru PSD Mehedinţi, a declarat că în sediu s-ar afla totuşi deputatul Eugen Nicolicea, fratele acestuia, Liviu Nicolicea şi alţi patru foşti membri ai filialei judeţene PSD Mehedinţi, dar că nu vor să părăsească imobilul.

În jurul orei 2.00, din sediul filialei partidului a ieşit Liviu Nicolicea, dar care a refuzat să facă vreo declaraţie presei.

Contactat telefonic, deputatul Eugen Nicolicea nu a fost găsit pentru a comenta cele întâmplate şi pentru a confirma sau infirma dacă se afla în imobil sau nu.

Surse apropiate lui Eugen Nicolicea au declarat însă că deputatul ar fi îndreptăţit să nu părăsească sediul filialei PSD Mehedinţi pentru că acesta aparţine familiei Nicolicea, care deţine o organizaţie non-guvernamentală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici