Consilier al fostului primar Andrei Chiliman, suspect de luare de mită, audiat la DNA Ploieşti

Procurorii DNA Ploieşti au decis, miercuri, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile în cazul lui Robert Grigorescu, consilierul fostului primar Andrei Chiliman, acuzat de luare de mită, cauţiunea fiind stabilită la 200.000 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

227 afișări
Imaginea articolului Consilier al fostului primar Andrei Chiliman, suspect de luare de mită, audiat la DNA Ploieşti

Consilier al fostului primar Andrei Chiliman, suspect de luare de mită, audiat la DNA Ploieşti

Grigorescu este acuzat de luare de mită, surse apropiate anchetei declarând că acesta a luat şpagă de la mai mulţi agenţi economici pentru a facilita contracte cu Primăria Sectorului 1 din Bucureşti.

Aceleaşi surse au precizat că ar fi vorba de o sumă de aproximativ 1,4 milioane lei.

Robert Grigorescu s-a prezentat la DNA Ploieşti, fiind citat, în jurul orei 12, însoţit de un avocat şi a plecat în jurul orei 14.30.

Grigorescu s-a prezentat la DNA Ploieşti însoţit de avocat.

Întrebaţi de presă în ce cauză au fost citaţi, Grigorescu şi avocatul său au răspus că nu vor să facă niciun comentariu.

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că Grigorescu este suspect de luare de mită în cazul atribuirii de contracte derulate de Primăria sectorului 1 Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici