Consilierul local şi amicul său din Dâmboviţa au fost împuşcaţi în urma unui conflict spontan

Anchetatorii au stabilit filmul crimei petrecute, joi seara, în Dâmboviţa, unde doi bărbaţi au fost împuşcaţi, lângă Târgovişte, după ce au prins un braconier. Procurorii consideră că în acest caz nu a fost vorba de o răzbunare, ci de un conflict spontan, transmite corespondentul MEDIAFAX.

8424 afișări
Imaginea articolului Consilierul local şi amicul său din Dâmboviţa au fost împuşcaţi în urma unui conflict spontan

Procuror: Consilierul local şi amicul său din Dâmboviţa, împuşcaţi în urma unui conflict spontan

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, Mihai Dincă, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că anchetatorii au stabilit faptul că cei doi bărbaţi au fost împuşcaţi în urma unui conflict spontan, nefiind vorba de o „execuţie în stil mafiot”.

„Nu e execuţie în stil mafiot. Este vorba de un conflict spontan. Cei doi erau pe câmp, la cules de varză. Au fost şi în dimineaţa respectivă, au cules şi au dus-o soţiei consilierului, la piaţă, să o vândă. S-au întors să mai culeagă. Consilierul a auzit un foc de armă şi s-a dus să vadă cine braconează, el fiind vânător pe fondul respectiv şi de aici s-a iscat scandalul. Suntem siguri şi că e vorba de un braconier care vâna păsări mici, asta având în vedere mărimea alicelor găsite în victimele împuşcate”, a declarat Mihai Dincă.

Cei doi bărbaţi au fost împuşcaţi la câteva sute de metri distanţă de terenul pe care îl deţinea consilierul local, iar trupurile lor erau la o distanţă de 100 de metri unul de celălalt.

„Lucrăm intens în vederea stabilirii unui cerc de suspecţi”, a mai spus Dincă.

Consilierul local din Răzvad şi amicul său au fost împuşcaţi, joi seara, în zona Nisipuri, de lângă Târgovişte, anchetatorii efectuând cercetări pentru omor calificat.

Potrivit Poliţiei Dâmboviţa, sunt echipe complexe de cercetare, care desfăşoară activităţi sub coordonarea procurorului, iar în ajutor au venit şi doi poliţişti de la IGPR care participă la cercetări.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici