Constanţa: Femeie dată dispărută, găsită înecată în mare. Prima ipoteză - sinuciderea

O femeie în vârstă de 59 de ani care fusese dată dispărută după ce a plecat de acasă a fost găsită înecată în mare, vineri dimineaţă, în zona Cazinoului din Constanţa, prima ipoteză luată în calcul de către anchetatori fiind sinuciderea.

174 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Femeie dată dispărută, găsită înecată în mare. Prima ipoteză - sinuciderea

Constanţa: Femeie dată dispărută, găsită înecată în mare. Prima ipoteză - sinuciderea (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Constanţa spun că trupul femeii a fost observat plutind pe mare de către un trecător care a sunat apoi la 112 şi a alertat autorităţile.

La faţa locului au ajuns poliţiştii Secţiei 3, care au reuşit în scurt timp să o identifice pe victimă, fiind vorba despre o femeie în vârstă de 59 de ani din Constanţa, care plecase de acasă joi seară. Dispariţia acesteia a fost anunţată de către soţul femeii, care le-a spus oamenilor legii că aceasta era într-o depresie şi mai plecase de acasă.

Pompierii au scos cadavrul din apele mării şi, potrivit anchetatorilor, nu au fost găsite urme de violenţă pe corp, astfel că prima ipoteză este că femeia s-ar fi sinucis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici