Copil de 5 ani transportat la spital după ce a suferit arsuri cu benzină

Un copil de 5 ani din localitatea Rodna, judeţul Bistriţa-Năsăud a fost transportat sâmbătă dimineaţa la spital după ce a suferit arsuri de gradul II şi III pe corp, fiind ars cu benzină – transmite corespondentul Mediafax.

344 afișări
Imaginea articolului Copil de 5 ani transportat la spital după ce a suferit arsuri cu benzină

Copil de 5 ani transportat la spital după ce a suferit arsuri cu benzină

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, copilul, în vârstă de 5 ani ani, a suferit arsuri de gradul II şi III pe aprox 30 % din suprafaţa corpului din cauza benzinei.

“Copilul prezintă arsuri pe aprox 30 % din suprafaţa corpului, arsuri de gradul II şi III (pe membrele inferioare, corp şi pe un membru superior).

Este preluat de Echipajul de Prim Ajutor de la Garda de Intervenţie Sângeorz-Băi, stabilizat şi va fi predat Echipajului de Terapie Intensivă Mobilă care a fost alocat în întampinare” a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa, Marius Rus.

Copilul de 5 ani urmează să ajungă la Spitalul de Urgenţă din Bistriţa de unde va fi transferat la o clinică de arşi.

Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care a avut loc incidentul, poliţiştii bistriţeni declanşând o anchetă pentru a stabili cum s-a ars micuţul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici