Copil de trei ani, lovit cu maşina de primar în curtea grădiniţei

Primarul din localitatea doljeană Predeşti a accidentat, joi, un copil de trei ani, în curtea unei grădiniţe din comună, unde edilul venise să inspecteze nişte lucrări, lovindu-l pe copil cu maşina în timp ce dădea cu spatele.

247 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Adrian Căpraru, accidentul a avut loc joi dimineaţă, în timp ce edilul venise să inspecteze nişte lucrări şi a dat cu spatele, lovindu-l pe copil cu maşina.

Primarul localităţii doljene Predeşti, Florin Şerban, l-a urcat pe băieţel în maşină şi l-a dus la Spitalul de Urgenţă din Craiova.

"Din primele informaţii, conducătorul auto a dat cu spatele fără să se asigure, moment în care a lovit un copil de grădiniţă. Acesta l-a dus singur la spital şi a raportat incidentul la Poliţie. În momentul de faţă, a fost declanşată o anchetă în acest caz", a declarat Adrian Căpraru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici