CRIMĂ atroce. Tânără din Botoşani, reţinută după ce şi-a ucis bebeluşul într-un canal colector

O tânără în vârstă de 21 de ani din Botoşani a fost reţinută, fiind acuzată că şi-a ucis bebeluşul, introducându-l într-o sacoşă de plastic şi aruncându-l într-un canal colector, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1259 afișări
Imaginea articolului CRIMĂ atroce. Tânără din Botoşani, reţinută după ce şi-a ucis bebeluşul într-un canal colector

CRIMĂ atroce. Tânără din Botoşani, reţinută după ce şi-a ucis bebeluşul într-un canal colector

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au decis reţinerea pentru 24 de ore a unei femei din Botoşani, după ce aceasta şi-ar fi omorât copilul abia născut.

Trupul neînsufleţit al bebeluşului a fost găsit în cursul serii de marţi.

În urma primelor cercetări, anchetatorii au aflat faptul că băieţelul a venit pe lume în 13 septembrie, la Maternitatea din Botoşani. La naştere, băieţelul avea 3250 de grame şi pentru că şi el şi mama sa se simţeau bine, au fost externaţi pe 17 septembrie.

“În aceeaşi zi, suspecta a decis să suprime viaţa copilului, fapt pentru care l-a introdus într-o sacoşă din plastic, apoi în una din material textil, pe care a aruncat-o într-un canal colector din zona poligonului ACR Botoşani”, arată procurorii într-un comunicat.

Mama în vârstă de 21 de ani a fost reţinută, fiind cercetată pentru omor şi urmează să fie prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici