Culmea îndrăznelii: Agenţie de pariuri din Gorj, FRAUDATĂ cu zeci de mii de lei prin specularea OREI DE VARĂ

O agenţie de pariuri din Gorj susţine că a fost fraudată cu zeci de mii de lei după ce mai multe persoane au speculat trecerea la ora de vară şi au cumpărat tichete la extragerea Loteriei din Grecia, ale cărei rezultate le ştiau deja.

13760 afișări
Imaginea articolului Culmea îndrăznelii: Agenţie de pariuri din Gorj, FRAUDATĂ cu zeci de mii de lei prin specularea OREI DE VARĂ

Agenţie de pariuri din Gorj, FRAUDATĂ cu zeci de mii de lei prin specularea OREI DE VARĂ

"În ziua de 26.03.2017, agenţia de pariuri deţinută în comuna Muşeteşti, judeţul Gorj, de unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc din România, SC Baum SRL, a căzut victimă unei fraude de ordinul a zeci de mii de lei. Un individ aflat în agenţie a observat că sistemul informatic nu actualizase automat ora de vară şi a plasat mai multe tichete vizând extragerile Loteriei din Grecia, după ce aflase, probabil din mediul online, rezultatele acestora. Angajata respectivei agenţii a plătit apoi, fără să suspecteze nimic anormal, câştiguri de zeci de mii de lei, până la epuizarea resurselor financiare ale locaţiei", potrivit unui comunicat de presă al C Baum SRL, remis luni seară MEDIAFAX.

Reprezentanţii agenţiei spun că pariorul respectiv şi-a chemat şi prietenii, astfel că, în scurt timp, 15- 20 de persoane au intrat în agenţie pentru a miza pe acelaşi eveniment.

"Totul a culminat cu frustrarea acestora de a nu-şi putea încasa «câştigurile», fondurile agenţiei fiind terminate, fapt pentru care au solicitat, culmea îndrăznelii, intervenţia poliţiei. Reprezentanţii companiei SC Baum SRL au reuşit să elucideze în acel moment misterul fabuloaselor câştiguri în serie de la Muşeteşti şi a acordat, conform regulamentului de joc, cotă 1 pe respectivul eveniment. Cota 1 este interpretată prin posibilitatea pentru cei
care au mizat să-şi recupereze banii pariaţi, nu însă şi presupusele câştiguri. Operatorul şi-a bazat decizia pe Articolul 21 din Capitolul 12 al Regulamentului de Funcţionare a Jocului de Pariuri în Cotă Fixă. SC Baum SRL se va adresa şi organelor de poliţie, dat fiind că multe tichete fuseseră deja plătite, ceea ce se constituie într-un evident demers de fraudare a companiei de către respectivii indivizi", potrivit sursei citate.

Compania spune că poate demonstra frauda prin ora de pe tichetele de joc emise, care sunt ulterioare efectuării extragerii din Grecia, precum şi prin înregistrările camerelor de supraveghere din agenţia de la Muşeţeşti.

Totodată, firma a anunţat că se va adresa şi organelor de anchetă penală pentru recuperarea prejudiciului creat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici