Cum îţi faci site pe internet cu bani de la UE

Ai o afacere mică şi vrei să-ţi faci site pe internet? Sau poate ai un business online şi vrei să organizezi cursuri de calificare pentru angajaţi? Atunci poţi lua până la 1,64 milioane de lei de la UE pentru investiţii în astfel de proiecte, însă doar în anumite condiţii.

58 afișări
Imaginea articolului Cum îţi faci site pe internet cu bani de la UE

Cum îţi faci site pe internet cu bani de la UE (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Concret, pentru un proiect de comerţ electronic, pe masura 332 "Sprijin pentru pentru dezvoltarea sistemelor de comerţ electronic şi a altor sisteme", UE îţi decontează 70% din valoarea eligibilă a proiectului dacă IMM-ul tău nu are sediul în Bucureşti. În caz contrar, îţi dă doar 60%.

Valoarea maximă a finantarii europene este de 1,64 de milioane de lei, iar cea minimă de 35.000 de lei.

Citeşte mai multe despre cum îţi faci site pe internet cu bani de la UE pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici