Curse aeriene întârziate şi anulate din cauza ceţii

Trei curse aeriene au aterizat cu întârziere, vineri dimineaţă, pe Aeroportul "Henri Coandă", un zbor a fost anulat, iar alte curse sunt aşteptate să ajungă pe aeroport după întârzieri de peste o oră, din cauza ceţii.

21 afișări
Imaginea articolului Curse aeriene întârziate şi anulate din cauza ceţii

Curse aeriene întârziate şi anulate din cauza ceţii (Imagicne din arhivă; Mediafax Foto/AFP)

Valentin Iordache, purtătorul de cuvânt al Aeroportului "Henri Coandă" a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că au aterizat cu întârziere de peste o oră cursele de Iaşi, Suceava şi Oradea, în cazul ultimei fiind probleme meteorologice pe aeroportul din Oradea.

Cursa pe ruta Atena-Otopeni-Atena este aşteptată să ajungă pe "Henri Coandă" după ora 9.30, având de asemenea întârziere.

Totodată, cursa de Timişoara va pleca cu peste două ore întârziere de pe aeroportul bucureştean, din cauza problemelor meteo de pe aeroportul din Timişoara.

Zborul de Varşovia a fost anulat, joi noaptea, la ora 1.00, din cauza problemelor de la Bucureşti, a mais pus Iordache.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici