Cutremur în judeţul Buzău: Seismul, resimţit în apropierea oraşelor Nehoiu, Vălenii de Munte, Slănic, Urlaţi, Întorsura Buzăului

Un cutremur cu magnitudinea 3 pe scara Richter a avut loc, luni, în judeţul Buzău, seismul fiind înregistrat la ora 15.42, anunţă Institutul Naţional de Fizica Pământului (INFP).

766 afișări
Imaginea articolului Cutremur în judeţul Buzău: Seismul, resimţit în apropierea oraşelor Nehoiu, Vălenii de Munte, Slănic, Urlaţi, Întorsura Buzăului

Cutremur cu magnitudine de 3 pe scara Richter în Buzău

Seismul din judeţul Buzău, zona Vrancea s-a produs la o adâncime de 131 de kilometri şi a avut magnitudinea de 3 pe scara Richter.

Cutremurul a fost înregistrat la ora 15.42 şi a fost resimţit în apropierea oraşelor Nehoiu (11km), Vălenii de Munte (26km), Slănic (33km), Urlaţi (36km), Întorsura Buzăului (39km).

Cel mai puternic cutremur înregistrat în ultimele luni, cu magnitudinea de 4,6 pe scara Richter, s-a produs în 25 aprilie, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici