Cutremure în Marea Neagră şi Bulgaria - VIDEO

Intitutul Naţional pentru Fizică a Pământului (INFP) informează că, luni dimineaţa, au avut loc două cutremure în Marea Neagră, unul atingând o magnitudine de 4,4 grade, iar un alt treilea seism s-a produs în Bulgaria.

153 afișări
Imaginea articolului Cutremure în Marea Neagră şi Bulgaria - VIDEO

Cutremure în Marea Neagră şi Bulgaria (Imagine din arhiva Mediafax Foto/AFP)

Potrivit datelor INFP, la o adâncime de zece kilometri un cutremur de 4.4 grade a avut loc în Marea Neagră, luni, la ora 5:48:06, la latitudinea de 43.3290N şi longitudinea de 28.8278E.

Totodată, la o adâncime de un kilometru, un cutremur de 4.2 grade în Marea Neagră a avut loc, luni, la ora 5:48:07, la latitudinea de 43.4325N şi longitudinea de 28.6881E .

În Bulgaria, la o adâncime de 35 de kilometri s-a produs un cutremur, luni, la ora 5:48:25, la o latitudine de 43.2909N şi longitudine de 26.9065E, magnitudinea nefiind consemnată de INFP.

Un alt cutremur de trei grade s-a produs în estul Mării Mediteraneene luni, la ora 3:32:26.

Video Stirileprotv.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici