Video Dăncilă, despre inundaţii: E posibil să accesăm Fondul european de solidaritate

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, în timpul unei vizite în Dâmboviţa, că Guvernul ar putea accesa Fondul european de solidaritate pentru victimele inundaţiilor şi alunecărilor de teren produse în ultima perioadă în mai multe zone din ţară din cauza fenomenelor meteorologice.

277 afișări

”Vom încerca nu numai să-i ajutăm pe oameni acum, ci să-i ajutăm şi supă ce aceste probleme legate de inundaţii, legate de alunecările de teren vor trece. Vom încerca chiar să căutăm soluţii la nivel european, să vedem care este situaţia şi dacă pentru aceste soluţii putem accesa fondul de solidaritate”, a declarat Viorica Dăncilă, întrebată despre inundaţiile cauzate în ultima perioadă de fenomenele meteorologice.

Ea a mai spus că o echipă guvernamentală monitorizează îndeaproape situaţia.

”Din păcate vremea nefavorabilă a creat probleme, a creat probleme şi aici în Dâmboviţa, a creat probleme şi în alte locuri din ţară. Avem o echipă care e foarte bine ancorată în tot ceea ce se întâmplă. Dl. Arafat a fost, din câte ştiu eu, în zonă. Avem comitet pentru stare de urgenţă la nivel naţional din care fac parte şi consilierii primului ministru”, a mai spus premierul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici