Dăncilă: Nu a fost nicio discuţie legată de remaniere. Evaluarea miniştrilor se va face în coaliţie

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi, la Dâmboviţa, că nu a existat nicio discuţie legată de remaniere şi că evaluarea miniştrilor se va face în coaliţia de guvernare PSD- ALDE, după ce au fost vehiculate schimbări în noul Cabinet.

352 afișări
Imaginea articolului Dăncilă: Nu a fost nicio discuţie legată de remaniere. Evaluarea miniştrilor se va face în coaliţie

Dăncilă: Nu a fost nicio discuţie legată de remaniere. Evaluarea miniştrilor se va face în coaliţie

"Această informaţie legată de remanierea guvernamentală este total neîntemeiată, nu am avut absolut nicio discuţie legată de remaniere, aşa cum a fost specificat de Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, o evaluare a miniştrilor se va face în cadrul coaliţiei de guvernare, nu a fost făcută nicio evaluare, nu putem vorbi despre o remaniere", a declarat joi, Viorica Dăncilă.

Declaraţiile vin după ce în spaţiul public a apărut infornaţia că prima remaniere din Guvernul Dăncilă va avea loc după Paşte, iar vizaţi sunt miniştrii Economiei, Energiei, Transporturilor şi Sănătăţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici